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Fermentation

How To Make Your Own Sauerkraut, Kimchi, Brine Pickles, Kefir, Kombucha, Vegan Dairy, And More

de Asa Simonsson

idioma: inglês
editor: Anness Publishing, junho de 2019
Ferments are amazing, they not only are great-tasting, but are very good for you. This practical guide is bursting with expert advice for easy and successful food ferments, beautifully photographed throughout.

Fermentation

How To Make Your Own Sauerkraut, Kimchi, Brine Pickles, Kefir, Kombucha, Vegan Dairy, And More

de Asa Simonsson

Propriedade Descrição
ISBN: 9780754834649
Editor: Anness Publishing
Data de Lançamento: junho de 2019
Idioma: Inglês
Dimensões: 213 x 261 x 27 mm
Encadernação: Capa dura
Páginas: 240
Tipo de produto: Livro
Coleção: Applied Legal Philosophy
Classificação temática: Livros em Inglês > Gastronomia e Vinhos > Culinária Livros em Inglês > Outros
EAN: 9780754834649
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