10% de desconto

Aquafaba

Vegan Cooking Without Eggs Using The Magic Of Chickpea Water

de Sebastien Kardinal

idioma: inglês
editor: Grub Street Publishing, maio de 2018
Aquafaba is the cooking liquid found in tinned beans and other legumes like chickpeas or the liquid left over from cooking your own. It can be used to replace egg whites in many sweet and savoury recipes. At last for vegans, lemon meringue pie, mousses, mayonnaise, macaroons and meringues are on the menu.

Aquafaba

Vegan Cooking Without Eggs Using The Magic Of Chickpea Water

de Sebastien Kardinal

Propriedade Descrição
ISBN: 9781911621157
Editor: Grub Street Publishing
Data de Lançamento: maio de 2018
Idioma: Inglês
Dimensões: 174 x 243 x 12 mm
Encadernação: Capa dura
Páginas: 72
Tipo de produto: Livro
Coleção: The Jet Age Series
Classificação temática: Livros em Inglês > Gastronomia e Vinhos > Culinária Livros em Inglês > Outros
EAN: 9781911621157
The Bricktionary

The Bricktionary

10%
Murdoch Books
23,18€ 25,75€
portes grátis
Eco Colour

Eco Colour

10%
Murdoch Books
32,19€ 10% CARTÃO
portes grátis