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Nightingales And Roses

Recipes From The Persian Kitchen

de Maryam Sinaiee

idioma: inglês
editor: BLOOMSBURY PUBLISHING PLC, novembro de 2018
Over 100 authentic, seasonal recipes from Persian cook and food blogger, Maryam Sinaiee. Nightingales and Roses offers you a true taste of Persian home cooking. Iranian food blogger and cook, Maryam Sinaiee, takes us through a full year in the Persian kitchen, explaining the stories and traditions behind each delicious dish.

From Lamb and Aubergine Stew and Baked Fish with Tamarind to Rosewater Ice Cream and Saffron Rice Pudding, Maryam's recipes reveal the diverse range of flavours that make up this unique cuisine. Beautifully photographed throughout, this is the perfect introduction to real Iranian food.

Nightingales And Roses

Recipes From The Persian Kitchen

de Maryam Sinaiee

Propriedade Descrição
ISBN: 9781786692207
Editor: BLOOMSBURY PUBLISHING PLC
Data de Lançamento: novembro de 2018
Idioma: Inglês
Dimensões: 190 x 245 x 20 mm
Encadernação: Capa dura
Páginas: 336
Tipo de produto: Livro
Classificação temática: Livros em Inglês > Gastronomia e Vinhos > Culinária Livros em Inglês > Outros
EAN: 9781786692207