Le Cordon Bleu Chocolate Bible

180 Recipes Explained By The Chefs Of The Famous French Culinary School

de Cordon,Bleu Le

editor: Grub Street Publishing
Any of the 160 mouth-watering recipes presented here will provide the high point of any meal - whether you are looking for a dazzling finale to a dinner, a stunning treat for a special day, or simply something to please yourself, your family or friends - you need look no further. This is the culinary guide to all things chocolate.

Le Cordon Bleu Chocolate Bible

180 Recipes Explained By The Chefs Of The Famous French Culinary School

de Cordon,Bleu Le

ISBN: 9781911621850
Editor: Grub Street Publishing
Idioma: Inglês
Dimensões: 220 x 270 x 36 mm
Encadernação: Capa dura
Páginas: 416
Tipo de produto: Livro
Coleção: Concise Advice
Classificação temática: Livros em Inglês > Outros Livros em Português > Gastronomia e Vinhos > Culinária
EAN: 9781911621850
e e e e e

Delicioso

Maria

Tem receitas super divertidas e deliciosas! Cada pagina com uma foto mais apetitosa que a outra, é impossivel folhear sem ficar com fome

e e e e e

Excelente

Pat Cavalheiro

Para quem gosta de trabalhar com chocolate é o livro ideal. Tem receitas e descrição atuais e realistas

H. F. Ullmann
4,60€ 10% CARTÃO